Шацьк: для дітей війни організували концерт і святкове частування

06 Травня 2018, 18:20
1890

В Шацькому міському Будинку культури привітали з прийдешнім святом Перемоги дітей війни – людей, дитинство яких забрала Друга світова.

Організували яскраве свято з концертом і частуванням гостей директорка МБК Ніна Вирович та художній керівник закладу Тетяна Гаврось. На жаль, через погане самопочуття не прийшли на захід головні винуватці – ветерани та учасники бойових дій тієї далекої війни.

Дітей війни привітали з великим днем Людмила Цевух, в.о.Шацького селищного голови, Адам Дударчук, голова ради ветеранів Шацького району, та Володимир Голядинець, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району. Людям, які бачили війну, подарували свої виступи народний ансамбль «Молодички» Шацького МБК (керівник Ніна Вирович) і танцювальний колектив ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк (керівник Тетяна Мелюх).

Ведучі свята Надія Калашникова і Тетяна Мелюх після кожного виступу нагадували гостям події 77-річної давності, які принесли в Україну багато горя і розруху. Сумні ноти змінювалися веселими, а на завершення свята і гості, і організатори зібралися за святковим столом. Пригощалися, спілкувалися, співали фронтових та українських народних пісень і мріяли про ще одну бажану для всіх українців перемогу - над російським агресором на Сході країни.

Спонсорами свята стали Ірина Печук, Тетяна Сіжук, Володимир Голядинець та Ніна Вирович.

2

2

2

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром