Світязь: шкільна агітбригада бореться з глобальною проблемою молоді

06 Травня 2018, 11:35
3091

Багато хто вважає: якщо ще з дитинства звикнути робити щось, то він буде виконувати це постійно і від цього залежатиме  його майбутнє життя. Учні 8 – А класу ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь пропагували здоровий спосіб життя. Шкільна новостворена  агітбригада «Циферблат здоров’я»  закликала учнів виробити звичку щодо здорового способу життя.

Життя людини – найвища цінність. Прожити його дано лише один раз. Здоров'я нації - суттєвий показник суспільного та економічного розвитку держави. Здоров'я дітей - її майбутнє. Адже близько 75% хвороб у дорослому віці є наслідком умов та способу життя в дитинстві та юності, тому  найбільша відповідальність за своє життя лежить на нас.

Людина могла б жити значно довше, якби не її недбале поводження з власним організмом.  Потрібні ґрунтовні знання, велике бажання та сила волі, щоб бути і залишатися здоровим. Проблема здорового способу життя молоді набула такої актуальності, що сьогодні ми говоримо про неї, як про глобальну загрозу всієї нації. Для вирішення її, насамперед, слід усвідомити для кожного з нас значущість самого поняття «здоровий спосіб життя» і розуміти, що все в наших руках. Саме  такими гаслами керувались учасники агітбригади, готуючись до виступу.

1

1

2

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром