Учні Шацької школи побували в Луцьку на виставі «Енеїда»

04 Травня 2018, 17:20
2858

Учні ЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк відвідали обласний центр Волині - місто Луцьк.

Цікаву поїздку для шестикласників і дев'ятикласників школи організувала класний керівник 6 класу Пех Зінаїда Олександрівна, супроводжувала дітей фахівець гуманітарного відділу Шацької селищної ради Омельчук Світлана Степанівна.

Школярі побували в Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка, де переглянули виставу «Енеїда» за однойменним твором Івана Котляревського. Продовжили екскурсію прогулянкою вечірнім містом і відвідинами кафе – там діти поїли і випили капучіно. Далі малеча покаталася на ескалаторі в приміщенні центрального універмагу і всі разом вирушили до розважального комплексу «Адреналін Сіті», де досхочу розважалися на атракціонах.

Насичена подіями мандрівка до Луцька завершилася шопінгом у гіпермаркеті «Там-Там» – там діти придбали солодощі для себе і гостинці для рідних.

Позитивні емоції в дітей вирували, тому і дорога додому була веселою: школярі ділилися незабутніми враженнями і співали.

Поїздка до обласного центру стала можливою завдяки спонсорам Олександру Наумичу, родині Денисюків, Сергію Горуну та Романові Цвиду

Діти і їхні батьки щиро дякують організаторам та благодійникам за чудовий вечір у Луцьку.

2

2

2

2

2

2

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром