В Шацькій школі-гімназії започаткували змагання в честь загиблого Героя Сергія Мокренка

03 Травня 2018, 15:40
2457

В ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт.Шацьк» відбулось урочисте відкриття військово-спортивних змагань, присвячених вшануванню пам’яті загиблого в АТО шачанина Сергія Мокренка. Започаткували проведення цих змагань за ініціативи дирекції Шацької школи-гімназії.

Участь у відкритті заходу взяли голова Шацької РДА Василь Голядинець, голова Шацької районної ради Сергій Карпук, начальник гуманітарного відділу Шацької  селищної ради Анатолій Павлей, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Людмила Єрофєєва, учасники АТО Микола Забродоцький (працівник Шацького військового комісаріату), та Олег Миселюк, а також почесні гості - мама Героя Любов Буз та сестра Анна.

Вони відзначили, що такі змагання – це данина шани колишньому учневі школи, який загинув, захищаючи територіальну цілісність України у війні проти Росії, був гідним сином своєї Батьківщини. Ставши на коліно, хвилиною мовчання учасники змагань вшанували пам’ять Сергія Мокренка, а капітани команд-учасників поклали квіти до меморіальної дошки.

Щиро подякувала за організацію змагань та за те, що в школі пам’ятають про її брата та вшановують його пам’ять сестра Анна Буз.

Після урочистого відкриття на шкільному стадіоні розпочалися змагання. Журі у складі Миколи Забродоцького, Олега Миселюка та Людмили Єрофєєвої оцінювали учасників у таких конкурсах, як стройова пісня, естафеті, інтелектуальному конкурсі, розбір автомата, стрільба, орієнтування по місцевості (відбувалося біля озера Чорне, де учасникам треба було по карті знайти міношукач, а потім – саму міну), перетягування линви.

У підсумку перше місце дісталося команді «Переможці» опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт.Шацьк», друге місце розділили між собою дві команди – «Славні витязі» з НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт.Шацьк» та «Патріоти» з НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитсадок» с.Мельники.

Перемодці з рук Любові Буз отримали «Перехідний кубок спортивних змагань пам’яті Сергія Мокренка».

3

4

5

5

4

3

6

4

4

4

4

2

4

5

5

4

5

3

4

6

4

4

5

4

4

4

4

5

5

5

6

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром