Школярки Шацької громади здобули призові місця в обласній акції «Україна – це ми!»

24 Січня 2024, 10:33
Школярки Шацької громади здобули призові місця в обласній акції «Україна – це ми!» 1775
Школярки Шацької громади здобули призові місця в обласній акції «Україна – це ми!»

Школярі Шацької громади активно долучилися до обласної акції «Україна – це ми!», присвяченій Дню соборності України, і здобули  в ній призові місця.

Усього на конкурс надійшло 263 роботи у молодшій, старшій вікових групах, з них: 200 фотографій, 23 слайд-фільми та 40 відеофільмів, повідомляють Райн.Шацьк у Шацькому будинку дитячої та юнацької творчості. 

Вихованці Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості, шацькі ліцеїстки,  нагороджені грамотами організатора конкурсу — Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Так, серед молодшої вікової групи у номінації «Україна в об’єктиві туриста» у рубриці «Краща фотографія» за жанром «Пейзаж»  ІІ місце в Дарини Сорочук, вихованки гуртка «Початкове технічне моделювання» (керівниця Надія Кужель); ІІІ місце — в Анни Терети, вихованки гуртка «Котигорошко» (керівниця Ніна Корець).

 

У рубриці «Краща фотографія» за жанром «Натюрморт» (старша вікова група) ІІІ місце в Іванни Шумук, вихованки «Студії творчості» (керівниця Ніна Корець). 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024