Топ-5 подій тижня: затримання шацької судді, погроза самогубства та фотосесія олімпійської чемпіонки

29 Квітня 2018, 22:00
1774

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали публікації про затримання правоохоронцями у Луцьку голови Шацького районного суду Наталії Сушик у справі вимагання неправомірної вигоди від громадянина в сумі 10 000 доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження; фотосесії олімпійської чемпіонки, яка деякий час навчалася в Шацькій школі, Юлії Батенкової-Бауман для журналу «Наталі», публікація про погрози покінчити життя самогубством жителем Шацька та проект нового центрального пляжу в селі Світязь.

5 місце (1105 переглядів)

У Шацькому національному парку показали проект центрального пляжу села Світязь

Сервіс - як за кордоном. Найбільші плани директорки Шацького НПП - у співпраці з місцевою владою та бізнесом стосуються облаштування центрального пляжу в селі Світязь. Тут і дитячі та спортивні майданчики, і бунгало з легкими тканинами, і пляжні кафе зі зручними альтанками, і комфортні кабінки для переодягання, і зручні лежаки. Всі ці нововведення - в рамках законодавства: без бетонних фундаментів і лише як тимчасові споруди.

4 місце (1257 переглядів)

Житель Шацька погрожував покінчити життя самогубством

До Шацького відділення поліції надійшов телефонний дзвінок від молодого чоловіка, який повідомив, що не хоче жити. Працівниками відділення поліції вдалось встановити місце знаходження та особу заявника. Житель Шацька хотів вкоротити собі віку електричним струмом, висловлюючи погрози залізти на електроопору. Працівникам патрульної поліції вдалося знайти спільну мову з чоловіком та відмовити його від самогубства.

3 місце (1438 переглядів)

Чемпіонка, яка навчалася в Шацькій школі, знялася у фотосесії для журналу «Наталі»

Чемпіонка Паралімпійських ігор з Волині Юлія Батенкова-Бауман, яка свого часу проживала в Шацьку і навчалася в місцевій школі, знялась у фотосесії для глянцевого журналу «Наталі».

2 місце (2141 перегляд)

Голову Шацького районного суду затримали на очах у дитини

Беззаперечними лідерами переглядів шачан цього тижня стали публікації про затримання голови Шацького районного суду Наталії Сушик в ході спецоперації, яку провели прокуратура Волині, СБУ, Нацполіція та САП у справі вимагання неправомірної вигоди від громадянина в сумі 10 000 доларів. Одна з них - новина про те, що голову суду затримали на очах у дитини. 

1 місце (3171 перегляд)

У справі хабарника заступника мера Луцька затримали голову Шацького районного суду, - ЗМІ

На цьому місці - перша новина про затримання шацької судді правоохоронцями. 


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром