Дарина Склезь із Шацька стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «За нашу свободу»

17 Січня 2024, 16:56
Дарина Склезь 1279
Дарина Склезь

Нещодавно стали відомі підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

Надання моральної підтримки воїнам, поширення патріотизму та громадянської свідомості і відповідальності за майбутнє своєї держави, виховання любові до рідного краю, родинного вогнища та національної культури – основні цілі заходу, повідомляють Район.Шацьк у Шацькому БДЮТ.

Приємно відмітити, що серед переможців з усієї країни є вихованка гуртка «Колібрі» Шацького Будинку дитячої та юнацької творчості Дарина Склезь, шацька ліцеїстка (керівниця Олена Козак). За роботу «Небесна варта» в номінації «Образотворче мистецтво» дівчина отримала диплом І ступеня Українського державного центру позашкільної освіти.

Загалом цьогоріч на конкурс надійшло 1535 дитячих робіт з 22 регіонів України, які були представлені у двох розділах: образотворче мистецтво (970 малюнків) та поезія (565 віршів) присвячені значущим подіям захисту України.

Глибина думок, громадська позиція дітей та їх недитяче ставлення до подій, які відбуваються зараз на території нашої держави, дуже вразила організаторів та членів журі. Кожен малюнок чи вірш насичені справжнім патріотизмом та надзвичайною енергетикою, які об’єднані великим бажанням перемоги, розповідають у Шацькому БДЮТ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024