Голова Шацького суду мала «відмазати» чоловіка, який був раніше судимий

26 Квітня 2018, 20:15
4648

Голова Шацького міськрайонного суду Наталія Сушик за посередництвом заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова вимагала 10 тисяч доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних надійних джерел. 

Відомо, що Наталія Сушик за посередництвом Рачкова вимагала неправомірну вимогу за позитивне рішення щодо справи чоловіка, який раніше був судимий за злочини, передбачені частинами 1-3 статті 199 Кримінального кодексу України. 

Читати також: У справі хабарника заступника мера Луцька затримали голову Шацького районного суду, - ЗМІ

Голову Шацького районного суду затримали на очах у дитини

У статті йдеться, зокрема, про злочини, пов’язані із виготовлення, зберіганням, придбанням, перевезенням, пересиланням, ввезенням в Україну з метою збуту, а також збутом підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї. 

Правоохоронці задокументували два «транші» передачі хабара – по 5 000 доларів США кожен. А у середу, 25 квітня, Рачкова і Сушик затримали «на гарячому» під час одержання другої частини неправомірної вигоди. Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події. 

Наразі проводять першочергові слідчі дії для збору доказової бази для подальшого притягнення до кримінальної відповідальності причетних осіб.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром