Працівники Шацького коледжу на канікулах плетуть захисні сітки

05 Січня 2024, 13:05
Працівники Шацького коледжу на канікулах плетуть захисні сітки 558
Працівники Шацького коледжу на канікулах плетуть захисні сітки

Викладачі з працівниками Шацького лісового фахового коледжу під час канікул, щодня працюють над виготовленням маскувальних сіток та окопних свічок для наших захисників і захисниць.

Про це інформують у пресслужбі коледжу.

Організувати таку потужну справу вдалося й завдяки небайдужим мешканцям Шацької громади, які долучаються до спільної волонтерської діяльності.

Для волонтерського виробництва використовували вторинні матеріали: порожні бляшані банки, скручений картон від старих коробок, віск чи парафін, які необхідні для виготовлення окопних свічок.

Для плетіння маскувальних сіток потрібна тканина чи вживаний одяг зеленого, коричневого, чорного, сірого та білого кольорів, а також є потреба в самій сітці.

Також працівники звертаються до всіх небайдужих мешканців громади допомогти, хто чим може. Усі охочі можуть долучитися до збору необхідних матеріалів для волонтерського виробництва (бляшані банки, картонні коробки, віск, парафін, тканини – зеленого, коричневого, чорного, сірого, білого кольорів та сітки). Також для виготовлення шрапнелей на фронт потрібні використані ланцюги від бензопил.

«Поки є потреба в допомозі, ми мусимо це робити й будемо допомагати їм з тилу, аби наші захисники вистояли там – на передовій! Зараз, як ніколи, важливо гуртуватися та підтримувати один одного. Тому що підтримка – це також зброя», – переконані в коледжі.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024