У ліцеї Шацької громади відкрили клас безпеки

03 Січня 2024, 10:22
У Мельниківському ліцеї Шацької громади відкрили клас безпеки 862
У Мельниківському ліцеї Шацької громади відкрили клас безпеки

В Мельниківському ліцеї урочисто відкрили клас безпеки.

Про це інформують в управлінні гуманітарного розвитку Шацької громади.

У світі, який постійно змінюється і де надзвичайні ситуації стають все більш реальними, відкриття класу безпеки є необхідним заходом, адже життя та безпека дітей понад усе.

Читайте також: У Світязькому ліцеї обрали президента учнівського парламенту

Клас забезпечений усім необхідним для проведення різноманітних занять. Зокрема, з мінної та пожежної безпеки, правил поведінки під час повітряної тривоги та у надзвичайних ситуаціях. Тут дітей також навчатимуть навичок домедичної допомоги та охорони праці.

Створення та функціонування класу безпеки сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Читайте також: В Шацькому ліцеї відбулися заняття з тактичної медицини та основ тактичної польової підготовки

В урочистому відкритті класу безпеки взяли участь: заступниця Шацького селищного голови Ольга Сахарук, начальниця Управління гуманітарного розвитку Шацької селищної ради Оксана Юхимук, представники ВЗНС Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Андрій Цвид й Вадим Кусько, поліцейський офіцер громади Богдан Штандер та представник 1 сектору національної поліції 1 Любомльського відділу національної поліції Ковельського РУП ГУНП у Волинській області Дмитро Постернак.

«На сьогодні відкриття класу безпеки в школі має важливе значення. Адже наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як потрібно діяти в екстремальних умовах, що може врятувати життя у складних ситуаціях», – переконані в управлінні.

Читайте також30 кілометрів на велосипедах: учні Шацького ліцею подорожували навколо Світязя

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024