Стало відомо, хто стане директором у Смоляро-Світязькій школі

25 Квітня 2018, 15:45
2050

Днями відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посаду директора ЗОШ І-ІІ ст. с.Смоляри-Світязькі, - повідомляють в Шацькій районній раді.

 До складу комісії увійшли Ольга Сахарук, керуюча справами районної ради, призначено головою конкурсної комісії; Світлана Іванюк та Тетяна Чернякова ввійшли до складу як представники профільних комісій районної ради. Від об’єднання батьків ЗОШ І-ІІ ст. с. Смоляри-Світязькі, за результатами зборів, делеговано Світлану Литвинчук. До проведення конкурсу залучено Катерину Редько, голову профспілки працівників освіти Шацького району. Також, згідно з положенням про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти та за результатами зборів трудового колективу, до складу комісії ввійшла Катерина Бойко, вчитель української мови і літератури ЗОШ І-ІІ ст. с.Смоляри-Світязькі.

Конкурс на заміщення вакантної посади проходив у декілька етапів:

-виконання тестових завдань,

-представлення перспективного плану розвитку ЗОШ І-ІІ ст. с.Смоляри-Світязькі,

-співбесіда з кандидатом на посаду керівника.

До участі в конкурсі на розгляд конкурсної комісії було подано заяву та пакет документів від Олени Ключук, педагога з 17-річним стажем, яка розпочала свою педагогічну діяльність та до цього часу вчителює у Світязько-Смолярській школі. 

Після виконання тестових завдань, з якими конкурсантка справилася успішно, вона розповіла членам комісії про своє бачення розвитку школи, перспективи успішної співпраці з батьками та громадою. На думку конкурсантки, успіх навчального закладу вимірюється щасливими дітьми та успішними вчителями. 

За результатами засідання, комісія одноголосно прийняла рішення подати на затвердження сесії районної ради кандидатуру Олени Ключук для укладення контракту на посаді директора ЗОШ І-ІІ ст. с.Смоляри-Світязькі.

5
Олена Ключук успішно пройшла конкурс
Олена Ключук успішно пройшла конкурс

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024