У Шацькому національному парку продемонстрували проект центрального пляжу села Світязь

22 Квітня 2018, 12:00
6840

Цивілізований сервіс на Волині: бунгала, альтанки, чисті пляжі і нові лежаки - і це лише частина планів директорки Шацького НПП Марії Христецької на цей і наступні відпочинкові сезони. Які ще зміни чекають гостей Шацьких озер, - показали журналісти Сфери-ТВ.

Соснові аромати, чиста вода, затишний будинок з каміном та мальовничий краєвид з вікна - вся ця казка поряд, на Волині. Кожен бажаючий може відпочити у Гушівському хуторі Шацького НПП. Нацпарківці уже готуються до початку літнього сезону.

«Наприкінці минулого року виникла ідея побудувати ось такий будинок для того, аби ми могли прийняти більшу кількість туристів. Зараз ми привели його в належний стан та зробили умови. На сьогодні він майже повністю готовий до того, щоб встановлювати меблі»,- каже директорка.

У планах Марії Христецької - упорядкувати наметове містечко, яке теж належить до території парку. Для комфорту відпочиваючих на «Незабудці» хочуть розчистити пляж, побудувати нові альтанки та місця для родинного відпочинку. 

Сервіс - як за кордоном. Найбільші плани директорки - у співпраці з місцевою владою та бізнесом  стосуютьс облаштування центрального пляжу в селі Світязь. Тут і дитячі та спортивні майданчики, і бунгало з легкими тканинами, і пляжні кафе зі зручними альтанками, і комфортні кабінки для переодягання, і зручні лежаки. Всі ці нововведення - в рамках законодавства: без бетонних фундаментів і лише як тимчасові споруди», - йдеться у сюжеті. 

Відео - з 4 хвилини.

Коментарі
11 Травня 2018, 03:01
візуалізації в даному відео не відповідають розробленому пдп, в якому попри дорогу один в один смуга тіньових навісів- без фундаменту, щоб бува не зявились будиночки для відочинку без фундаменту)))
05 Липня 2018, 16:26
НЕ КЕРІВНИК А ШАЛАВА ЯКА ПОСТАВЛЕНА ЗНИЩИТИ ПАРК ЖЕНІТЬ ГЕТЬ
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024