Шацькі червонохрестівці та підприємці потурбувалися про Великодні подарунки для одиноких

14 Квітня 2018, 16:00
Катерина Місюк та Віктор Кузьмич готують подарунки 1903
Катерина Місюк та Віктор Кузьмич готують подарунки

В цьому році Великдень прийшов до нас ранньою весною. Люди всупереч негоді сім’ями прибирали свої домівки та пекли смачні паски, аби гарно відсвяткувати одне з найбільших християнських свят.

Поряд з нами живуть люди, доля яких обділила увагою рідних - це одинокі люди похилого віку. Напередодні Великодня Шацька районна організація Товариства Червоного Хреста провела благодійну акцію аби підготувати пасхальні набори для стареньких, які за станом здоров’я самі не зможуть спекти паски.

Дякуємо всім, хто допоміг нам у проведенні цього заходу. Це кондитерський цех (підприємець Наталія Демедюк), працівниці якого спекли смачні паски, підприємці Степан Натальчук, Оксана Сорочук, Наталія Шиманська (допомогли продуктами харчування.), та аптека «Світязь» (підприємець Наталія Савчук), яка додала до кожного продуктового набору аптечку медикаментів, куди увійшли противірусні, серцево-судинні та препарати першої необхідності.

Дякуємо також соціальному працівнику Шацького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Віктору Кузьмичу, який допоміг розвезти набори по домівках наших підопічних.

Творімо милосердя разом! Христос Воскрес!

Катерина МІСЮК, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024