ДТП, бійка з потерпілими та здача зброї: події за тиждень

10 Квітня 2018, 12:34
2496 Джерело: фото ілюстративне

Всього до Шацького відділення поліції з 2 по 9 квітня надійшло 22 повідомлення про події на території Шацького району, серед яких надзвичайних подій не зафіксовано, - йдеться на сторінці Шацьких правоохоронців у Facebook.

Під час проведення місячника добровільної здачі зброї мешканець с. Світязь добровільно здав незареєстровану мисливську рушницю.

На дорозі однієї з вулиць Шацька було виявлено чоловіка в стані сильного алкогольного сп’яніння (надано допомогу та складено адміністративний протокол); В Шацьку трапилась одна дорожньо-транспортна пригода – місцевий житель не впорався з керуванням власного автомобіля та здійснив наїзд на огорожу, потерпілих немає, автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Біля продуктового магазину в смт. Шацьк між місцевими жителями 1975 та 1977 років народження стався конфлікт, під час якого один з учасників отримав тілесні ушкодження та потрапив до лікарні. Подібна конфліктна ситуація сталася біля іншого продуктового магазину Шацька, однак бійки вдалось уникнути. 

По фактах сімейних справ та скандалів зверталися жителі с. Гаївка, смт. Шацьк, с. Світязькі Смоляри, Світязь та Підманове. 
Зафіксовано 7 фактів ненасильницької смерті громадян за місцем свого проживання в смт. Шацьк, с. Світязь та Світязькі Смоляри.

Працівниками поліції складено 33 протоколи (постанови) про адміністративні правопорушення серед яких 24 – за порушення правил дорожнього руху (в тому числі 1 за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння), 5 – за розпивання алкогольних напоїв в публічних місцях та появу в громадському місці в стані сп’яніння, 2 – за виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, 1 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. 

Всього поліцейськими накладено штрафів на суму 4200 грн.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024