Великі таланти маленької школи - в Острів'ї відбувся творчий звіт учнів

01 Квітня 2018, 20:50
6323

У ЗОШ І-ІІ ст. с. Острів’я відбувся огляд художньої самодіяльності учнів «Дивосвіт дитячих талантів». Підтримати і порадіти за вихованців школи приїхали гості з відділу освіти, молоді та спорту – Галина Янчук, Катерина Редько, Людмила Сидун, а також сільський голова Олександр Бакун.

Завдяки організаторським здібностям Галини Хацько та вмілій і наполегливій праці класних керівників свято було проведено на належному рівні. Були задіяні усі класи, що дало змогу ширше розкрити різноманітність дитячих талантів.

На концерті у виконанні учнів звучали пісні «Діти України», «Українці», «Родина», «Лише у нас на Україні». Усіх присутніх грою на сопілці зачарувала Вікторія Гусейнова, учениця 9 класу. Не менш талановитими були виступи баяністів  Оксани Карамач та Марічки Юрчук. Учні початкових класів виконали танець «Маленькі козачата». Завдяки артистизму учнів 8 класу всі присутні поринули у світ твору «Кайдашева сім’я» за мотивами повісті І.Нечуя-Левицького. Оригінальним був виступ вчительки Ірини Мегель, яка захопила присутніх цікавими фокусами. Свою талановитість діти показали і на виставці декоративно-прикладного мистецтва.

Після завершення свята зі словами вдячності організаторам свята виступила Катерина Редько, яка була приємно здивована тим, що навіть у маленькій школі є такі великі таланти.

Читайте також, як відбувалися творчі звіти в ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове, опорному закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт ШацькЗОШ І-ІІ ст. смт Шацьк та ЗОШ І-ІІ ст. села Смоляри-Світязькі.

3

3

3

4

3

3

3

6

3

3

5

7

4

6

5

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром