У Шацьку триває міжнародний тренувальний збір дзюдоїстів

30 Березня 2018, 16:20
1810

Під час шкільних канікул, у НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія смт Шацьк» з 26 березня розпочався міжнародний тренувальний збір із дзюдо, - йдеться на сайті Шацької РДА. 

Метою збору є як пропаганда здорового способу життя, розвиток та популяризація дзюдо, так і налагодження нових знайомств, обмін досвідом і спілкування між спортсменами та тренерами.

У тренувальному зборі беруть участь команди з різних областей України та Республіки Білорусь. Всього - близько 100 учасників.

За сприянням голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця та Шацької ОТГ організатором спортивно-оздоровчого заходу стала Шацька районна дитячо-молодіжна громадська організація спортивний клуб «Торнадо» (керівник Роман Самолюк). Такі тренувальні збори в районі проходять вже не перший рік, де тренують юних дзюдоїстів, які досягли чималих успіхів в Україні та за кордоном загалом.

Юні дзюдоїсти на власному прикладі показали, чому важливо вести здоровий спосіб життя. Всі учасники стійко удосконалювали свої навички та майстерність в боротьбі дзюдо.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром