У Шацьку селищну раду потрібен інспектор з праці

27 Березня 2018, 14:15
2747 Джерело: фото ілюстративне

Шацька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади - головного спеціаліста - інспектора праці відділу економічного розвитку, комунального майна, містобудування та архітектури.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; повна вища освіта економічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року; вільне володіння державною мовою.

З переліком документів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Вакансії».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою: смт Шацьк, вул. Природна, 33, І поверх, тел. 2-04-07 (кабінет секретаря).

Нагадаємо, про необхідність введення в штат селищної ради такої посади говорилося уже давно. На цьому, зокрема, постійно наголошували начальник шацьких податківців Світлана Сулік, а також експерти з децентралізації. Це, на їхню думку, допоможе залучити до бюджету селищної\ ради чимало додаткових коштів, створить сприятливу ситуацію на ринку праці. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром