Військовий медик з Шацької громади бореться за життя побратимів-захисників

29 Липня 2023, 15:24
Військовий медик з Шацької ромади бореться за життя побратимів-захисників 1502
Військовий медик з Шацької ромади бореться за життя побратимів-захисників

На рахунку Володимира сотні врятованих життів побратимів. Київщина та Житомирщина, Миколаївщина й двічі Харківщина, пекельний Донбас – скрізь, де воювала наша Князівська бригада, Володимир дивився у вічі смерті й перемагав у битві за життя, рятуючи тих, хто рятує Україну.

Про це розповідають у пресслужбі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого

До лав нашої 14-ки Володимир став з перших днів повномасштабного вторгнення, і, каже, за майже півтора року служби, чітко знає, що основне для медика на фронті – не боятися й не панікувати, навіть у найскладніших, найкритичніших ситуаціях.

«Коли ти виїжджаєш на «нуль», де триває бій, для евакуації поранених, головне – зібраність, відсутність страху чи, тим більше паніки. Хлопці сподіваються на тебе, ти їхній порятунок, і ти не маєш права їх підвести, виказати страх чи невпевненість. Тільки так врятуєш їх і сам залишишся живим», – ділиться Володимир.

Медик каже, що війна змушує кожного переосмислювати те, що знав, спонукає усвідомити й цінувати найважливіше – людське життя, тих, хто тебе любить і кого любиш ти, свою державу, за яку ми воюємо. І Перемога у цій війні неодмінно буде, впевнений Володимир, треба ще трохи терпіння і самовідданості.

Читайте також: Військові передали у школу Шацької громади підписаний прапор

«Завдяки вам ми точно знаємо – янголи-охоронці існують, тільки наші – без крил, в пікселі, невтомно виривають побратимів у смерті», – кажуть військові 14 ОМБР.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024