Пісні, танці та парад вишиванок - у школі І-ІІ ст. смт Шацьк відбувся творчий звіт

24 Березня 2018, 15:30
6558

«А над світом українська вишивка цвіте!» – під такою назвою відбувся огляд художньої самодіяльності загальноосвітньої школи І-ІІ ст. смт Шацьк.

Справжнє свято дитячої творчості, в якому були задіяні майже всі учні школи, підготувала педагог-організатор навчального закладу Аліна Віннічук.

Подивитися на непересічний талант школярів прийшли директор школи Ігор Носуліч, методист гуманітарного відділу Шацької селищної ради Світлана Омельчук, директор БДЮТ Наталія Постернак, вчителі та батьки.

На початку концертної програми ведучі Дмитро Сидорук і Вікторія Корець почали розповідати присутнім про «вічну пісню барв і кольорів» – українську вишиванку. Що символізує вишиванка, мистецтво її творення, магія, оберіг, мода на вишиті речі – школярі впродовж свята озвучили найбільш цікаві факти з історії народного мистецтва. 

Вірші на тему унікального явища духовно-матеріальної культури українського народу декламували Оксана Гаврось, Анна Сулім і Марія Сулім, Михайло Мелюх, Ольга Гірич, Тетяна Сидорук, Катерина Терета, Анастасія Гаврось. На святі прозвучали пісні у виконанні учнів другого і третього класів. Танцювальні вміння демонстрували учні першого, другого, третього, сьомого і дев'ятого класів (керівник Тетяна Мелюх).

Кульмінацією і найяскравішим моментом свята став парад вишиванок, у якому взяли участь всі учні школи.

Також на творчому звіті була представлена виставка образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, а саме художні роботи Ольги Гірич, вироби з пластиліну учнів першого класу, м'які іграшки від третьокласників, квіти з паперу та вироби з бісеру від четвертокласників, вишиванки - від дев'ятикласників.

Читайте також, як відбувалися творчі звіти в ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове та опорному закладі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк.

4

6

5

5

5

4

4

4

3

4

4

4

3

3

3

3

3

3

3

4

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром