Світязь: працівників метеостанції привітали з професійним святом

23 Березня 2018, 14:40
3862

На сьогодні немає такої галузі, яка не відчула б впливу гідрометеорологічних умов і не потребувала точних прогнозів.

Зміна клімату стосується нас усіх. Погода охоплює практично всі соціально-економічні галузі: від сільського господарства до туризму, від інфраструктури до охорони здоров’я. Вона уповільнює і навіть ставить під загрозу сталий розвиток.

Саме тому, без вихідних і святкових, працівники гідрометеослужби цілодобово ведуть спостереження за погодою, радіаційним фоном, хімічним складом води і ґрунту, забрудненістю повітря і на основі цього складають прогнози.

Можу похвалитись, що такою згуртованою командою є колектив метеостанції села Світязь, де працюють розумні, віддані своїй справі люди: Кусько Світлана Петрівна, Дужич Сергій Петрович, Носуліч Віктор Адамович, Гінайло Віра Іванівна, Носуліч Сергій Васильович, Носуліч Павлина Григорівна, Хвіц Олеся Василівна, Цюп’ящук Тетяна Василівна, Носуліч Ірина Віталіївна.

В сьогоднішній святковий наш день хочу привітати вас, дорогі мої колеги, з професійним святом. Побажати всім вам насамперед міцного здоров’я, мирного безхмарного неба, міцності духу, високого професіоналізму, успіхів на роботі та особистому житті. І щоб всі ми були дружні, як справжня сім’я, бо в нашій роботі без цього ніяк.

Хочу згадати і віддати належне людям, які присвятили багато років добросовісної і відданої праці на метеостанції Світязь і знаходяться на заслуженому відпочинку: Омельчуку Івану Прокоповичу, Сіжук Марії Адамівні, Цевух Марії Григорівні, Сацюк Марії Іванівні.

Нехай жодні НЯ і СГЯ не зіпсують у вашому домі погоди, будьте здорові ви і ваші родини!

З найкращими побажаннями начальник метеостанції Світязь Руслана Вільнер

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром