Українські та світові хіти, яскравий гумор та запальні танці: у Підмановській школі показали дивосвіт дитячих талантів

20 Березня 2018, 16:10
5496

Щороку у школах району відбувається огляд художньої самодіяльності учнів закладів загальної середньої освіти «Дивосвіт дитячих талантів».

А першими цьогоріч звітували на сільській сцені учні ЗОШ І-ІІ ст. с. Підманове. Порадіти за талановитих вихованців школи приїхали начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Єрофєєва, а також методисти установи – Галина Янчук та Катерина Редько.

Завдяки творчій, вмілій та наполегливій співпраці керівників школи – директорки Олени Герасимук, заступниці директорки Оксани Цвид та педагогічного колективу, батьківської громадськості, огляд художньої самодіяльності пройшов на дуже високому рівні. У виступах були задіяні усі класи – від першого по дев’ятий, в яких діти зуміли на повну розкрити свої різноманітні творчі таланти.

Зачаровували глядачів та гостей пісні у виконанні п’ятикласниці Віри Брусько, третьокласниці Діани Гурко, тріо третьокласників Артема Порви, Мар’яни Плейтух та Миколи Денисовця, дуету у складі Діани Гурко та Таїси Сахарук, тріо Віри Брусько, Олесі Прокопчук та Наталії Прови.

До сліз розчулив глядачів виступ учня 9 класу Андрія Цвида з репом «Дитяча образа», за що йому окремо після концерту публічно подякувала Людмила Єрофєєва. Не менш талановитими були виступи Носуліч Злати (гра на бандурі), танцювальний флеш-моб учениць 8-9 клісів, «Танець джентльменів» у виконанні другокласників та першокласників. Багатьох присутніх у залі змусив задуматись над сьогоденням вірш «До українців», який прочитав Віктор Баранов.  Досхочу насміялись і з гумористичних сценок «Коли бабусі не спиться» та «Мама за комп’ютером», частівок у виконанні квартету Анастасії Пех, Олени Сороки, Вероніки Носуліч, Мар’яни Омельчук,  та гуморесок у виконанні Максима Тімошкіна «Чому я спізнився?», Артема Порви «Як мені усе набридло»), котрі засвідчили: в сільських школах таки ростуть неперевершені артисти!

2

Звучали з вуст шкільних артистів – Христини Мельничук та Юлії Цвір - відомий саундтрек до першого україномовного серіалу «Школа» («Там, де ми є» групи «Антитіла»).

Вдало переспівав дівчачий квартет всесвітньо відомий хіт «Despasito» українською мовою.

А на завершення творчого звіту оптимістично та життєствердно зазвучала пісня «Хай радіють усі!».

Після концерту подякувала усім учасникам творчого звіту, його безпосереднім організаторам та директорці школи Олені Герасимук Людмила Єрофєєва, відзначивши ще й творчі роботи дітей на виставці декоративно-прикладного мистецтва, яку розгорнули перед сценою.

Віта Шепеля

1


1

2

1

1

2

2

2

1

3

3

2

1

2

1

1

1

2

2

3

1

3

1

1

1

1

1

2

3

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024