Учасники АТО Шацької ОТГ отримали земельні ділянки під садівництво

19 Березня 2018, 11:30
2667

На черговому засіданні сесії Шацької селищної ради депутати озвучили запити та звернення з проблемних питань, заслухали звіти про фінансово-господарську діяльність підприємств та установ, внесли зміни до селищного бюджету та розглянули низку земельних питань.

16 березня під головуванням Людмили Цевух, в.о. Шацького селищного голови, відбулася сесія Шацької селищної ради.

Обранці громади в запитах до керівництва ОТГ та відповідних структур озвучили питання проблемного стану доріг населених пунктів, незадовільного стану канави по вулиці Лесі Українки в смт Шацьк, що призводить до підтоплення садиб. Також депутати цікавилися, на якій стадії знаходиться розробка генерального плану смт Шацьк, оскільки жителі очікують на земельні ділянки під індивідуальну забудову.

На сесії звітувалися Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління» (про фінансово-господарську діяльність та роботи з благоустрою), Людмила Цюп'ях, завідувачка ДНЗ села Прип'ять, Зоя Демчук, завідувачка СБК села Прип'ять.

Надія Дударчук, начальник - головний бухгалтер відділу фінансово-господарського забезпечення виконкому селищної ради, зачитала звіт про виконання селищного бюджету на 2017 рік, запропонувала до затвердження зміни до рішення «Про селищний бюджет на 2018 рік» та поінформувала про надання одноразової матеріальної допомоги.

Депутати розглянули запити Головного управління Держгеокадастру у Волинській області за заявами місцевих громадян, переважно учасників АТО, та іногородніх на виділення земельних ділянок під садівництво за межами населеного пункту. Місцевим - затвердили, іногороднім - відмовили.

Детально про хід сесійного засідання читайте згодом на Район.Шацьк.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024