Сніг на голову: комунальники обіцяють, що до вечора розчистять дороги Шацької ОТГ

17 Березня 2018, 18:20
Дорога на Світязь розчищена 2850
Дорога на Світязь розчищена

За останню добу Волинь та Шацький район зокрема добряче засипало снігом. Це своєрідне «прощання» зими додало чимало клапоту дорожникам та комунальникам, котрі, до речі, завтра, 18 березня, відзначають своє професійне свято. Так весна оригінально привітала їх зі святом.

Проте якщо в Шацьку з самого ранку люди бачили на дорогах та тротуарах снігоочисну техніку, то люди в селах дочекалися її трохи пізніше, або нарікали на те, що її нема. 

Одна з постійних дописувачок Район.Шацьк надіслала на електронну адресу фото з підписом, в якому не приховувала обурення: «Ось як у Плоскому дороги почистити від снігу. Зараз на годиннику 12.45, хліб привезли, виїхати неможливо. Мені цікаво, у нас не люди??? А якби кому потрібно було б у лікарню, і чим виїхати, як тоді бути????»

За роз'ясненнями ми звернулися до Івана Коваля, начальника КП «Будинкоуправління».

-В нашій компетенції знаходяться дороги комунальної власності, саме їх розчищенням, а також тротуарів, наші працівники займаються з 5 години ранку. Трохи почистили селище, далі техніка пішла на Самійличівський та Прип'ятський старостинський округи, під обід вони вже там працювали по селах. Але звичайно, техніка в один момент не встигне скрізь і всюди, також бувають нестандартні ситуації. Але до вечора дороги будуть розчищені. Над цим також працюють дорожники. Після чищення дороги посипаємо піщано-сольовою сумішшю. Тобто до снігопаду комунальна служба була готова, працюємо в звичайному режимі. Але людям треба зрозуміти, що не все робиться за одну годину.

Чищення тротуарів від снігу в Шацьку
Чищення тротуарів від снігу в Шацьку

Нерозчищена дорога в селі Плоске
Нерозчищена дорога в селі Плоске

Вранішня дорога в Плоскому
Вранішня дорога в Плоскому

Центральні дороги Шацька розчищені
Центральні дороги Шацька розчищені

1


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024