Шацьких майстрів запрошують до участі в обласному конкурсі писанок

14 Березня 2018, 14:05
2232

Волинський краєзнавчий музей запрошує до участі у Двадцять четвертому обласному конкурсі «Волинська писанка третього тисячоліття».

Про це повідомляють Хроніки Любарта.

Умови конкурсу: 

1. Конкурс проводиться серед писанкарів двох вікових категорій – творчої молоді та дорослих різних сфер діяльності. 
2. На конкурс подаються 3-5 писанок, виконаних традиційним восковим розписом на шкаралупах видутих пташиних яєць, фарбованих природними або хімічними барвниками. 
3. На здобуття почесної нагороди – диплому і призу імені Модеста Левицького – приймаються роботи писанкарів-популяризаторів цього виду народного мистецтва Волині.

Переможці конкурсу будуть відзначені у категорії діти дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів, у категорії дорослі дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів, подяками та цінними подарунками. Особливим заохочувальним призом відзначається автор робіт, на яких відверто традиційні для Волині візерунки, використані натуральні барвники і традиційна технологія воскового розпису. Роботи переможців передаються до фондів Волинського краєзнавчого музею і будуть експонуватися на виставках.

Писанки на конкурс подаються у Волинський краєзнавчий музей (відділ етнографії) до 26 березня (крім суботи та неділі) за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 20. Телефони для довідок: (0332) 24-23-58, 24-56-19E-mail: [email protected]

Зразок заяви на участь у конкурсі та іншу детальну інформацію можна знайти ТУТ

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром