Світязьким школярам показали роботу банку зсередини

13 Березня 2018, 15:10
4430

У перший день Всесвітнього тижня грошей, який Україна відзначає уже п’ятий рік поспіль, учні СвітязькоЇ школи побували на екскурсії у районному відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк».

Про це у групі «Мій Шацьк» у Facebook написала Марія Терета.

Діти познайомилися з роботою та структурою відділення зсередини, дізналися про основні банківські професії і обов’язки працівників банку. Також працівники банківської установи презентували гостям головний продукт - банківську карту. Дуже сподобалось школярам саме те,що вони уже можуть стати повноцінними клієнтами і вільно користуватися усім спектром послуг, оформивши карту Юніора.

Але найбільше зацікавили учнів практичні роботи біля терміналу самообслуговування, а також навики і знання, які вони здобули біля каси( як працює касове обладнання, а також основні ознаки платіжності банкнот). Наприкінці заходу школярі переглянули екскурсію до Головного офісу ПриватБанку «Дельта», що знаходиться в м. Дніпро і отримали сертифікати участі. 

Керівниця відділення Юлія Вишнева розповідає, що діти - це і їхні майбутні клієнти, і колеги. Дуже важливо навчити дитину змалку фінансової грамотності, адже це запорука їх успішності в подальшому житті. ПриватБанк на постійній основі проводить різноманітні навчальні заходи для юніорів і це не лише екскурсії до відділень. Сюди відносяться і уроки фінансової грамотності, бізнес-школа, олімпіада «Фінансовий геній»,а також у обласному центрі в місті Луцьку можна безкоштовно відвідати квест-кімнату «Загублені в банку» і закріпити отримані знання. Тому вона запросила усіх бажаючих відвідати такі заходи і отримати масу цікавих вражень і навичок.

1

1

1

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39