У Положеві для дітей провели майстер-клас із писанкарства

12 Березня 2018, 16:15
2861

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Ми святкуємо  його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на перемогу добра. А одним з елементів обрядової традиції найдорожчого з свят є писанка, популярність якої зростає з кожним роком.

У селі Положево в сільському клубі цими вихідними пройшов майстер-клас з писанкарства. Активними учасниками заходу та авторами перших  шедеврів писанкарства стали діти та підростаюче покоління села Положево.

 А щоб навчитися робити це як слід, попросили дати майстер-клас з писанкарства майстриню, творчу трудівницю, чудову жінку, завідуючою клубом села Ростань Ларису Глушкову .

Кожен учасник майстер-класу по завершенню тримав у своїх руках власне творіння – писанку  і щиро вірив, що вона принесе родині взаєморозуміння, щедрість, чистоту почуттів, здоров'я і благополуччя.

Лариса Глушкова  заслуговує на найтепліші та найщиріші слова вдячності. Ця невтомна творча трудівниця радує нас усіх, тих хто вміє бачити прекрасне в дрібницях, своїми виробами! Приємно, що вона відгукнулась на наше щире запрошення і завітала у гості. Чекаємо нових зустрічей і бажаємо натхнення та віддачі!

Марічка Сидорук

5

4

4

4

4

4

6

4

5

4

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром