Самогубство, нелегал та інтернет-вимагання: події за тиждень

12 Березня 2018, 12:30
3388

За минулий тиждень (з 5 по 11 березня 2018 року) до Шацького відділення поліції надійшло 25 повідомлень про події, серед яких зафіксовано: згубу мобільного телефону в смт. Шацьк, в жителя с. Мельники невідомі особи зламали доступ до його інтернет-сторінки в одній з соціальних мереж та вимагали кошти. 

Надійшла скарга на учня ЗОШ с. Пульмо щодо його поведінки в школі. В поліцію на вибоїни на дорозі між смт. Шацьк та с. Світязь поскаржився водій, а на території Ростанської сільської ради виявлено нелегала з Республіки Білорусь, який протермінував період перебування на території України.

Конфліктні ситуації відбулись в смт. Шацьк та с. Кам’янка, зафіксовано 5 фактів сімейного насилля 3 – в смт. Шацьк, по одному в с. Світязь та Підманове. В смт. Шацьк на спортивному стадіоні пошкоджено лавки (особи правопорушників встановлені), надійшла й одна подяка жителя смт. Шацьк за швидке реагування на його звернення. В с. Кропивники місцевий житель покінчив життя самогубством. Крім того, було зафіксовано факти природної смерті 4-х громадян, 3 – в с. Пулемець та Світязь.

Протягом тижня працівниками поліції було складено 43 адміністративних протоколи та винесено постанови, а саме: 18 по лінії безпеки дорожнього руху (з них 1 за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), 9 – за порушення особами, які перебувають під адміністративним наглядом, встановлених судом обмежень, 6 – за появу в громадських місцях в стані сп’яніння та розпивання алкогольних напоїв у публічних місцях, 5 – за невиконання батьками свої обов’язків по вихованню дітей, 2 – за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, по одному протоколу за вчинення насильства в сім’ї та куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Накладено штрафів на суму 4570 грн.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39