Які дороги заплановано відремонтувати в Шацькому районі

12 Березня 2018, 15:10
3017

Значна кількість доріг в населених пунктах Шацького району потребують ремонту.

Про це говорили на останній сесії Шацької районної ради під час розгляду питання про утримання та ремонт доріг державної та комунальної власності.

Як розповіла Ольга Романська, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Шацької РДА, у 2018 році необхідно провести такі роботи: розробити проектно-кошторисну документацію на ремонт дороги місцевого значення Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтово на ділянках Шацьк-Світязь та Грабово-Забужжя.

Капітальний ремонт потрібно зробити на дорогах Острів’я-Пульмо (загальна кошторисна вартість – 5 млн. 685 тис.грн.), Шацьк-Мельники в с.Мельники, Хрипськ-Ростань (по с.Ростань, загальна кошторисна вартість – 4 млн.грн.), вул. Набережна в с. Світязь (загальна кошторисна вартість – 326 тис.грн.), провулку Жовтневий в цьому ж селі (117 тис.грн.); капітальний ремонт вул..Новоселів (загальна кошторисна вартість – 140 тис.грн.), Лесі Українки, 8 Березня, Садова, Вишнева, 1 Грудня в смт Шацьк (на це ще потрібно розробити проектно-кошторисну документацію).

У селах району передбачено відремонтувати вулиці Зелена в с.Самійличі, Кільцева в с.Положево, Ярини Смоляр та вул.. Діброва в с.Кропивники, білощебеневе покриття по вул.Молодіжна, Жовтнева та Африкантова в с. Пульмо, ямковий ремонт дороги по вул. Лісова в с.Ростань.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром