Фахівці Центру зайнятості навідалися до шацьких кондитерів

10 Березня 2018, 11:45
2826

Одним із найдієвіших методів налагоджування партнерських взаємин та тісної співпраці між роботодавцями та службою зайнятості залишається відвідування підприємств та безпосереднє спілкування з працедавцями.

Про це йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Facebookі 

Під час зустрічі фахівці з питань зайнятості Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Лідія Шеметило та Ольга Денисовець обговорили з підприємцем Наталією Демедюк ситуацію на ринку праці району, чітко визначилися щодо кола інтересів та кадрових проблем роботодавця.

Фахівці районної служби зайнятості нагадали про послуги служби зайнятості.

Йшлося про працевлаштування неконкурентоспроможних громадян та компенсації роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, ознайомили із змінами в законодавстві та звернули увагу на своєчасність подання інформації про наявність вільних робочих місць.

Крім того, сторони мали можливість поспілкуватись щодо проходження стажування безробітною за професією кондитер.

«За час стажування Руслана проявила себе хорошим фахівцем із випікання булочок, тістечок та інших кондитерських виробів і успішно виконує програму стажування. Я дуже задоволена працівником і вважаю, що стажування – це реальний шанс для мене отримати перевіреного фахівця, який відповідає моїм вимогам», – поділилася враженнями приватний підприємець Наталія Демедюк.

«За невеликий проміжок часу я й справді стала частиною колективу. Здобула навички роботи, які в майбутньому будуть необхідними для мене. Зрозуміла, як важливо вміти організовувати та розподілити свій час та завдання. Я вважаю, що проходження стажування – це чудова можливість удосконалити свої знання та навички», – резюмувала Руслана Карлюк.

4

3

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром