Квіти, смачна піца і щасливі жінки - в «Nester-House» відсвяткували 8 Березня

09 Березня 2018, 18:00
Петро Нестерук вітає Ніну Вирович із високим званням і жіночим святом 8739
Петро Нестерук вітає Ніну Вирович із високим званням і жіночим святом

В маєтку «Nester-House», що в селі Світязь, відбулося яскраве свято, присвячене весні та Міжнародному жіночому дню.

8-го березня усіх жінок, юнок та дівчаток галантно зустрічали при вході в ресторацію чоловіки з квітами в руках. Привітання зі святом, тюльпани в подарунок – це гарантувало представницям прекрасної статі гарний настрій на весь вечір.

Було помітно, що в залі чекали на жінок: квіти, вербові котики у вазах, ароматичні свічки на кожному столику; казково оформлена фотозона в біло-рожевих кольорах – від святкового агентства з Шацька «Джеральдіна»; романтична музика.

Гостей, які завітали цього дня в «Nester-House», привітали господар закладу Петро Нестерук та неперевершена Ніна Вирович, директор Шацького міського будинку культури. А згодом усі гучно аплодували Ніні Федорівні, бо днем раніше Президент Петро Порошенко присвоїв їй звання заслуженого працівника культури України.

Гості мали можливість пригощатися святковими стравами, де родзинкою столу була піца на різний смак.

Для жінок виступав дует спортивних хлопців з танцювальними композиціями, ліричну і запальну музику дарував Dj Baks (резидент нічного клубу «Opera Dance Club», м. Луцьк).

Приємним сюрпризом для жінок став розіграш святкової лотереї, де ті, кому пощастило, отримали в подарунок приємні дрібнички та суперприз від закладу – сертифікат на відпочинок у чанах.

Завершився вечір драйвовою дискотекою, милими посиденьками закоханих пар, душевним спілкуванням і непереборним бажанням повернутися в «Nester-House» ще раз. Бо вечір, проведений у закладі - це завжди свято!

Читайте також: 

У Nester-House на день святого Валентина закоханим влаштували романтичне свято

Новорічна ніч на казковому Світязі: як це було

8

2

2

6

6

1

2

1

3

3

3

2

2

1

2

2

2

5

1

3

2

1

3

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром