8 березня в Шацьку: день народження відзначає майстриня і поетеса Валентина Денисюк

08 Березня 2018, 09:30
Валентина Денисюк 3208
Валентина Денисюк

Цитата дня: «Ніколи ні про що не жалкуй: інколи неприємності трапляються на благо, а мрії не втілюються до кращого» – Олег Рой.

Цей день в історії

1169 — почалася чотириденна облога Києва силами Андрія Боголюбського.

1857 — в Нью-Йорку відбувся «марш порожніх каструль», який вважається першопочатком святкування Міжнародного жіночого дня

1946 — Львівський собор, організований комуністами і Російською Православною Церквою, скасував Берестейську унію і дав початок нищенню Української Греко-Католицької Церкви.

1983 — Рональд Рейган у виступі назвав СРСР «Імперією зла»

8 березня – Міжнародний жіночий день.

Народилися:

1906 — Олександр Артурович Роу, радянський кінорежисер, постановник казок.

1921 — Коломієць Інна Антонівна, заслужений художник України, український скульптор.

1940 — Леонід Осика, український режисер, сценарист.

1941 — Андрій Миронов, російський актор.

8 березня день народження відзначають чарівні жительки Шацька талановиті майстрині Мирослава Гавриленко, яка виготовляє диво-витвори з бісеру та пластику та Валентина Денисюк, лялькарка, поетеса, художник.

Район.Шацьк щиро вітає жінок із святом весни та днем народження! Зичимо щастя, здоров'я, достатку, натхнення для творчості, гарних ідей і нових звершень!

Іменинники: Олександр, Олексій, Іван, Климент, Кузьма, Михайло, Мойсей, Микола, Сергій, Федір.

Народний прогноз погоди: 8 березня вшановується пам'ять преподобного Полікарпа Брянського. З 8 по 15 березня не виключене повернення холодів: "Березень місяць любить колобродити: морозом пишається і на ніс усідається". Зима поступається місцем весні.

 Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних зі святом, надсилайте свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу: [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром