«Ви наповнюєте будні яскравими барвами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ», - голова РДА Василь Голядинець про жінок

08 Березня 2018, 10:15
2060 Джерело: фото ілюстративне

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець привітав жінок району з Міжнародним днем прав жінок та миру.

Вітання розміщено на сайті Шацької РДА.

«Шановні  жінки Шацького краю!

 Свято 8-го Березня несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас не було б стільки світла, любові й тепла. Ви наповнюєте будні яскравими барвами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Сьогодні жінки беруть активну участь у всіх сферах життя, вносять неоціненний вклад у розвиток нашого району та всієї країни. Чимало з них присвятили себе, здавалося б, не зовсім жіночій справі – військовій службі. У нелегкий для України час жінки разом з чоловіками стали на боротьбу проти агресора на сході нашої держави. Сотні українок поповнили ряди військовослужбовців та беруть активну участь у волонтерському русі, ставши надійною опорою для української армії.

Але в першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був  символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працелюбності. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові, щедрої долі, надійних колег та вірних друзів. Нехай у вашому домі панують спокій та добробут, а серця зігріває тепло та повага рідних і близьких. Нехай ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!

Зі святом Весни, краси і любові!» - йдеться у вітанні.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024