Благодійний фонд "Карітас-Волинь" надав допомогу дітям пільгових категорій Шацького району

07 Березня 2018, 17:00
3295

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області отримав гуманітарну допомогу від  ВОБФ «Карітас-Волинь» - це дитячий одяг, іграшки,  постільна білизна, ковдри. Першочергово допомога буде адресована дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям, які позбавлені батьківського піклування.

Працівники та керівництво відділу щиро дякують директорові ВОБФ «Карітас-Волинь» о. Володимиру Кметю, а також о. Богданові Іващуку, настоятелю парафії Преображення Господнього с. Положево за щорічну підтримку та взаємодію.

А також закликають жителів  Шацького району приносити одяг, взуття, книги для людей, які потребують соціальної підтримки, в Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області , за адресою: смт. Шацьк вул. Природна 24, тел. 20740

«Не будьмо байдужими, живімо любов’ю до свого ближнього, помічаймо потреби свого ближнього. І тоді ми своїми маленькими вчинками врятуємо їхнє життя і будуватимемо краще майбутнє для нашої батьківщини» – закликають у відділі.

4

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром