Шацьк: хокеїсти підбили підсумки турнірів та попрощалися до наступної зими

06 Березня 2018, 13:30
1729

Організація «ShakoveI» підбила підсумки турнірів із хокею в Шацьку в період цьогорічної зими.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише один з організаторів турнірів Володимир Кубай.

«Ось і закінчився хокейний сезон на Шацьких озерах. Громадська організація «ShakoveI» провела 4 турніри на кубок «ShakoveI». В змаганнях взяли участь гравці багатьох команд із різних міст України: Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського, Вінниці, Львова. Також своє вміння грати в хокей демонстрували місцеві команди: «Shakovel», ДЮСШ-викладачі, ДЮСШ-молодь, «Nester House», із сіл Мельники та Згорани.

У змаганнях взяло участь більше 100 спортсменів, серед них були школярі, студенти і спортсмени- аматори різного віку, які полюбляють хокей та активний відпочинок.  
Звісно, ми не забували про нагородження, переможець отримував кубок і сертифікат на відвідування лікувальних чанів відпочинкового комплексу «Nester House». Кращих гравців і тих, хто підтримував, допомагав в організації всіх дійств, відзначали дипломами .

Фінальний VІІІ хокейний турнір відбувся 4 березня між місцевими командами «Shakovel» та вихованцями Шацькоі ДЮСШ. Громадська організація «Shakovel» дякує всім за участь в змаганнях і допомогу в організації цих турнірів. До наступної зими!!!» – йдеться у дописі.

Пригадайте, як азартно і драйвово відбувалися в Шацьку хокейні турніри:

Турнір з хокею в Шацьку: три команди боролися за кубок «Шаковелю»

Хокей, млинці та рибна юшка: як у Шацьку Масляну відзначали

«Shakovel» - переможець турніру з хокею в смт Шацьк

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024