ТОП-5 подій тижня: річниця за загиблим Героєм, відміна канікул та децентралізаційні баталії за Згорани

04 Березня 2018, 19:30
2237

Минає ще один тиждень з життя Шацького району, який був не менш насичений різноманітними подіями.

Пропонуємо шачанам пригадати найбільш рейтингові публікації на Район.Шацьк

Зокрема, ви, шановні відвідувачі сайту, найбільше читали про річницю трагічної загибелі Героя Сергія Мокренка у війні на сході України; про вимушені канікули, які так і закінчились, навіть не розпочавшись; про гру працівників Шацького НПП у волейбол та про відгуки жителів Згоран, до якої громади їм приєднуватися. 

5 місце 

Працівники Шацького національного природного парку грають у волейбол і зміцнюють своє здоров'я

У спортивному залі Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька відбулись змагання з волейболу серед працівників Шацького національного природного парку.

Змагання були організовані з ціллю популяризації фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я та підвищення рівня спортивно-масової роботи серед працівників парку.

4 місце

«За Шацьк, за світле майбутнє наших дітей» - жителі Згоранської сільської ради про приєднання до Шацької ОТГ

Минулих вихідних у селах Згоранської сільської ради Любомльського району відбулися громадські слухання на тему приєднання сільської ради до Шацької ОТГ. Місцеві жителі мали можливість почути з вуст керівників Шацького району та об'єднаної громади аргументи на користь такого союзу.

3 місце

Вимушені канікули відмінили. З понеділка школи і дитсадки повертаються до роботи

З 5 березня усі заклади освіти повертаються до роботи. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України

2 місце

Нестерпно боляче без тебе... 28 лютого - річниця загибелі Сергія Мокренка

Минув рік, як загинув, захищаючи Україну від ворога, боєць із Шацька Сергій Мокренко.

Місяць не дожив до свого 24-го дня народження. Не встиг одружитися, народити дітей, отримати орден «За мужність», який чекав на нього в цей зловісний день.

1 місце

Шацьк: відбулися роковини з дня загибелі Сергія Мокренка

28 лютого минув рік, як на Світлодарській дузі перестало битися серце уродженця смт Шацьк бійця 54-ї окремої механізованої бригади Сергія Мокренка.

24-річний боєць загинув 28 лютого о 10:00 в районі селища Луганське Бахмутського району Донецької області під час масованого мінометного обстрілу наших позицій.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39