Норвезькі благодійники для шацьких діток організували великодній майстер-клас

10 Квітня 2023, 13:09
Норвезькі благодійники для шацьких діток організували великодній майстер-клас 615
Норвезькі благодійники для шацьких діток організували великодній майстер-клас

Майстер-клас виготовлення великодньої атрибутики організували благодійники з Норвегії у співпраці з Шацькими соціальними службами.

Про це повідомили у Територіальному центрі обслуговування населення.

У Шацьку громаду завітали друзі з Півдня Норвегії з фонду «Ei hjelpende hånd» Рити Билунд Андерсен і її чоловік Роджер Чиш. 

Читайте також:Для шацького дитсадка передали допомогу

Під час зустрічі селищний голова Сергій Карпук привітав гостей та подякував за активну співпрацю, небайдужість, людяність та милосердя в умовах складної соціальної ситуації в державі в часи суспільних потрясінь і людської біди.

Територіальний центр надання соціальних послуг Шацької селищної ради організував майстер-клас з виготовлення «Великоднього зайчика» для дітей громади, який стане приємним подарунком собі, друзям, рідним. Разом з дітками розвивали творчу уяву, естетичний смак, виховували акуратність у виконанні роботи.

Читайте також: Грошову допомогу від Норвегії можуть отримати ще 50 тисяч українців

Насамкінець заходу Сергій Карпук, Рита Билунд Андерсен і її чоловік Роджер Чиш подякували діткам за участь в майстер-класі та порадували учасників заходу солодкими пасхальними яйцями. Діти зробили спільні фото з нашими гостями та подарували їм художні роботи на тему: «Як я бачу війну в Україні» та зроблені власноруч пасхальні композиції.

Для норвезьких друзів організували екскурсію Шацьким краєм, де вони мали змогу побачити красу озер, пройтись лісовими стежками, насолодитись гостинністю та творчістю народного аматорського колективу «Острів’яночка».

Висловлюємо щиру подяку нашим норвезьким друзям України з фонду «Ei hjelpende hånd» Рити Билунд Андерсен і її чоловік Роджер Чиш за підтримку та гуманітарну допомогу.

Читайте також: Для шацьких діток провели майстер-клас із виготовлення великоднього зайчика

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024