Голова Шацької РДА побував у Міністерстві екології

01 Березня 2018, 13:20
2094

У вівторок, 27 лютого, голова райдержадміністрації здійснив робочу поїздку до Міністерства екології та природних ресурсів України у  Києві, - інформує відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької РДА.

Він звернувся з проханням розглянути можливість виділення у 2018 році коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища за бюджетною програмою «Здійсення природоохоронних заходів» на виконання заходу «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині селища Шацьк, села Гаївка, села Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд селища Шацьк» в сумі 25 000,0 тис.грн.

Нагадуємо, що в кінці 2017 року проходили роботи по таких природоохоронних заходах: «Розширення існуючої каналізаційної мережі смт Шацьк та відновлення вулиць з ґрунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні:  з державного бюджету використано 6 млн. 416 тис.521 грн., з обласного бюджету -  400,0 тис.грн, з місцевого бюджету – 60 тис. 455 грн; «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині в смт Шацьк, селах Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд (розроблення проектно-кошторисної документації)»з державного бюджету використано 475,0 тис. грн., з місцевого бюджету – 75,0 тис. грн.

Завдяки тому, що дане питання постійно перебувало на контролі у Шацькій райдержадміністрації – цільове призначення коштів було успішно освоєне.

За проведену роботу по вищезгаданих природоохоронних заходах слід завдячити голові Волинської облдержадміністрації Володимиру Гунчику, депутатам Волинської обласної ради Володимиру Бондару та В'ячеславу Богдану за фінансову допомогу по втіленню в життя  масштабного проекту каналізування  та за продовження співпраці  у розвитку Шацького району.

Керівництво району має надію на позитивне вирішення вищезгаданого питання.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром