В Шацькій школі-гімназії вшанували пам'ять загиблого Сергія Мокренка

28 Лютого 2018, 18:20
3563

Минув рік, як загинув, захищаючи Україну від ворога, боєць із Шацька Сергій Мокренко.

Читайте також: Нестерпно боляче без тебе... Сьогодні річниця загибелі Сергія Мокренка

В НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназія смт Шацьк», де навчався Сергій, вшанували пам'ять героя низкою заходів. Зранку відбулася загальношкільна лінійка, на якій були присутні Адам Дударчук, голова районної організації ветеранів, та отець Роман Скірак, настоятель парафії святого Архістратига Михаїла УПЦ КП смт Шацьк. 

Ведучі нагадали школярам про фатальний день 28 лютого 2017 року, коли, захищаючи Україну, поліг наш земляк. Соломія Сахарук прочитала вірш з посвятою героєві, а отець Роман помолився за упокій його душі. Школярі та педагоги вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглого бійця і під звуки «Пливе кача» поклали живі квіти до меморіальної дошки на його честь.

Згодом учні 5-В класу школи-гімназії (класний керівник Галина Зінчук) під керівництвом вчителя хореографії Валентини Демакової провели танцювальний флешмоб, яким  вшанували пам'ять героїв Небесної сотні та загиблого в зоні АТО Сергія Мокренка. До слова, Валентина  Олександрівна – однокласниця вбитого воїна. Разом з іншими однокласниками сумує, пишається тим, що вчилася з ним в одному класі, обіцяє свято берегти пам'ять про захисника, який віддав своє життя за Україну.

Після лінійки до школи завітали сестра Сергія Мокренка Анна Буз та його бойові побратими.

1


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром