У Плоскому поліція виявила поляка, який відмовився виконати рішення суду та покинути територію України

26 Лютого 2018, 12:15
1914

До Шацького відділення поліції протягом минулого тижня (з 19 по 25 лютого) надійшло 23 повідомлення про події, - йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у Facebook.

Так, сталися чотири конфліктні ситуації в с. Перешпа, Світязь та смт. Шацьк; на митному пункті пропуску «Пулмець» виявлено автомобіль іноземної реєстрації, який намагались ввезти на територію України, незважаючи на те, що він перебуває в розшуку; під час проведення операції «Мігрант» в с. Плоске виявлено громадянина Республіки Польща, 1984 року народження, який не виконав рішення про примусове залишення території України.

В смт. Шацьк було пошкоджено банкомат; а місцевий житель повідомив, що на автодорозі поблизу с. Положево бігає кінь. сімейний конфлікт відбувся в с. Гаївка. Надходило декілька повідомлень, за результатами перевірок яких інформація не підтверджувалась, або ж жителі вирішували свої проблеми до приїзду поліції.

За тиждень зафіксовано три факти природної смерті людей в с. Світязь, Прип’ять та смт. Шацьк.

Працівникам поліції за виявленими правопорушеннями складено 42 протоколи (постанов) про адміністративні правопорушення, серед яких: 15 – за порушення правил дорожнього руху (серед яких 2 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння), 13 – за появу в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння або розпивання алкогольних напоїв, 3 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 3 – невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей, 3 – за порушення встановлених строків перереєстрації мисливської зброї, 2 факти виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, 2 факти доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, складено 1 протокол за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Працівниками і надалі продовжуватимуться практичні заходи з відпрацювання населених пунктів району щодо виявлення найбільш поширених кримінальних та адміністративних правопорушень, особливо грубого характеру.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром