Спорт на Районі: шацькі футзалісти вибороли третє місце на кубку Вишнівської ОТГ

19 Лютого 2018, 16:50
3187

У суботу, 17-го лютого, в приміщенні спортивного залу Волинської митниці ДФС пройшов Відкритий Кубок Вишнівської ОТГ з футзалу серед школярів 2002 років народження і молодші.

«Захід проводився з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в країні, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, підвищення спортивної майстерності гравців, виявлення здібних футболістів, популяризації і пропаганди здорового способу життя, - йдеться на сайті самоврядного органу.

Позмагатись прибуло чотири команди: з Вишнівської ОТГ, с. Згорани, Шацької ОТГ (Шацька ДЮСШ) та Зимненської ОТГ.

Змагання відбувалися за коловою системою. Гра складалася з двох таймів по 10 хв.

В напруженій боротьбі Кубок завоювала команда Вишнівської громади, ІІ-ге місце зайняла команда Зимненської громади, ІІІ-тє місце - Шацька ОТГ (тренер Сергій Стаднік), та ІV-те місце - с. Згорани.

Судді спостерігали не лише за грою, а й за майстерністю самих гравців, тому і серед них обрали кращих: «Кращий воротар» у команді Вишнівської ОТГ, «Кращий захисник» - Зимненської ОТГ та «Кращий бомбардир» - теж Вишнівська громада.

Команди та кращі гравці були нагороджені Кубком, грамотами та цінними призами.

1

2

1

1

1

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024