Шачанка створила свою студію виготовлення весільних аксесуарів

11 Лютого 2023, 18:40
Шачанка створила свою студію виготовлення весільних аксесуарів 3471
Шачанка створила свою студію виготовлення весільних аксесуарів

У Шацькому відділі Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась зустріч безробітних та майстрині з виготовлення весільних аксесуарів і декору до різних урочистостей Русланою Данилюк.

Про це інформують на сторінці Шацького центру зайнятості.

Через відсутність на ринку праці відповідних вакансій чудовою альтернативою для шукача роботи може стати підприємницька діяльність. Власне захоплення або вміння можна перетворити в успішний бізнес.

Захоплення Руслани почалось із виготовлення аксесуарів на весілля подруги, потім виникла ідея виготовлення букетів із цукерок, солодких подарункових композицій, декору до різних святкових подій. І замовлення посипались від знайомих і незнайомих людей.

Читайте також: Шачани можуть прийняти на виховання дітей, позбавлених батьківського піклування

Саме захоплення і творчий підхід до створення аксесуарів та декору приносить майстрині радість, позитивні емоції, відпочинок для душі, і поповнення до сімейного бюджету.

Кар’єрна радниця Наталія Романюк ознайомили присутніх з тенденціями сучасного ринку праці та послугами служби зайнятості, можливістю отримання гранту від держави на розвиток власної справи.

Зустріч з майстринею надихнула присутніх на позитивні емоції та спонукала задуматись над власними можливостями, які приносили б не тільки духовне задоволення, а і фінансові прибутки.

Читайте також: Безробітним шачанам розповіли, як знайти роботу під час війни

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39