В "Лісовій пісні" відгуляли Масляну і спалили опудало зими

17 Лютого 2018, 16:00
6087

В санаторії «Лісова пісня» весело пройшло святкування Масляної.

16 лютого на березі озера Пісочне на відпочивальників санаторію, працівників, місцевих жителів чекало яскраве дійство. Велике опудало зими, з якою всі хотіли попрощатися; аромат млинців, запашного трав'яного чаю та рибної юшки; веселі мелодії, пісні і дзвінкий сміх – дорослих і дітей заінтригував початок свята.

Для присутніх заспівав народний ансамбль «Лісова пісня» (керівник Галина Корнелюк). Іскрометний гумор прочитала Катерина Стаднік. Фрагмент танцю продемонстрував глядачам місцевий дитячий хореографічний колектив під керівництвом Світлани Гурової

Тим часом гості мали можливість пригощатися млинцями з різноманітною начинкою: яблуками, згущеним молоком, варенням. Млинці з любов'ю приготували кухарі ресторану, а от про начинку подбали місцеві господині - принесли чимало баночок зі своїм фірмовим варенням.

На святі можна було придбати квиток безпрограшної лотереї і отримати або смачний і поживний, або необхідний у господарстві приз. Присутні брали участь в конкурсах та естафетах, а за перемогу отримували гарні подарунки. На завершення організаторка свята Ольга Гайова підпалила опудало зими і закликала разом з іншими весну.

Дорослі ще довго ласували млинцями, спілкувалися, жартували і співали, а от на діток чекав приємний сюрприз. Аж поки не стемніло, їх катали на санях. Коником, до речі, приїхала на свято його власниця – учасниця ансамблю «Лісова пісня» Валентина Забродоцька.

Від такої прогулянки з вітерцем радості дітей не було меж!

5

3

3

2

2

3

6

3

3

4

3

2

2

3

3

2

1

1

2

1

2

3

2

3

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024