Шацьк: депутати визначилися з наданням земельних ділянок під садівництво учасникам АТО

17 Лютого 2018, 13:20
2809

Депутати земельної комісії Шацької селищної ради погодили надання земельних ділянок учасникам АТО та членам сімей загиблих.

15 лютого заступник голови ГО «Ветерани АТО Шацького району» Микола Забродоцький взяв участь у засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури, благоустрою, землекористування, природокористування та охорони довкілля Шацької селищної ради – інформує сторінка ГО «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook

Одним із питань, які виносились на розгляд комісії, було погодження запитів Держгеокадастру у Волинській області щодо висловлення позиції відносно надання земельних ділянок за межами Шацької селищної ради для ведення індивідуального садівницва для учасників АТО та сімей загиблих. На комісії, окрім місцевих учасників АТО, були іногородні учасники АТО та члени сімей загиблих. Депутати, розглянувши запити і заслухавши заступника ГО «Ветерани АТО Шацького району» та самих учасників АТО, винесли рішення: погодити надання землі місцевим учасникам АТО, але відмовили іногороднім.

Учасники АТО вдячні членам комісії за активну життєву позицію та сподіваютьсяться, що на сесії Шацької селищної ради всі депутати підтримають рішення земельної комісії та погодять запити учасників АТО за отримання земельних ділянок.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024