Маєток «Nester-House» у день закоханих подарував безкоштовний відпочинок подружжю з Луцька

16 Лютого 2018, 20:45
3352

Аби День святого Валентина  став справді незабутнім для закоханих, у маєтку «Nester-House», що в селі Світязь, вирішили подарувати безкоштовний відпочинок для пари, яка стане переможцем розіграшу у мережі Facebook.

Учасникам розіграшу потрібно було лише вподобати  сторінку «Nester-House», поставити «+» у коментарях та поширити пост у себе на сторінці.

У результаті розіграшу відпочинок у маєтку (безкоштовне проживання, романтичну вечерю з розважальною програмою та оздоровчі процедури в чанах) виграла пара з Луцька - Юлія і Петро Буськи.

1

І вже у День святого Валентина подружжя на повну насолоджувалася романтичним відпочинком у світязькому маєтку «Nester-House».

- Насправді ми навіть не сподівалися, що станемо переможцями розіграшу. Це для нас стало цілковитою несподіванкою. Як і те, що взимку на Світязі можна відпочити не гірше, ніж влітку, - ділиться враженнями Юлія.

Юлія та Петро одружені уже шість років, виховують донечку. 

1

- Це наче наш другий медовий місяць! Ми вдячні власникам закладу, що подбали про закоханих та дали можливість відчути, наскільки почуття кохання важливо підтримувати один до одного щодня. Тут дуже гарно, і навіть сама атмосфера уже налаштовує на позитив. Сподобалась розважальна програма, вечеря, обслуговування.

Пара розповідає, що в «Nester-House» вони вперше, хоча на Світязі раніше частенько відпочивали ще в студентські роки.

- Ми тепер будемо і рекомендувати, і самі приїжджати  в цей заклад. Найперше нам сподобались чани, адже не в кожному рекреаційному комплексі вони є. Та й узагалі не кожен заклад такого спрямування пропонує розіграш відпочинку, якщо на те пішло. А це дуже розумне рішення. Усі наші фото з цього дня ми поскидали друзям, вони запитують, де ми є. Коли кажемо що на Світязь, то вони узагалі не вірять, що тут можна дуже класно відпочити взимку. А власникам бажаємо процвітання, хороших клієнтів, натхнення у своїй важкій роботі, бо витримати сервіс на належному рівні та втримати клієнтів насправді важко. Приємний персонал та адміністратор. А це дуже великий плюс у готельному бізнесі, - розповідають лучани.

А ми віримо, що в сім’ї лучан завжди пануватиме кохання, а відпочинок, подарований в День святого Валентина, ще більш скріпить їхні взаємні почуття!

2

2

1

2

2

1

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром