В Мельниківському старостинському окрузі обиратимуть старосту

03 Лютого 2023, 13:41
Фото ілюстративне 769
Фото ілюстративне

Шацька селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення кандидатури  Сидорук Руслани Володимирівни на посаду старости Мельниківського  старостинського округу Шацької селищної територіальної громади, яке відбудеться в період з 1 лютого 2023 року по 15 лютого 2023 року включно на території відповідного старостинського округу, а саме сіл Мельники, Гаївка.

Про це йдеться на сайті Шацької селищної ради.

Розпорядження селищного голови від 01  лютого 2023 року № 29-р «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости Мельниківського старостинського округу Шацької селищної територіальної  громади» розміщено на офіційному вебсайті Шацької селищної ради.

Громадське обговорення відбуватиметься у два етапи.

Перший етап у формі опитування здійснюється членами організаційного комітету (не менше 2-х осіб), які надають  особам, що мають право голосу, підписний лист на підтримку кандидатури старости. Підписний лист повинен бути заповнений громадянином(кою) із обов’язковим зазначенням його(її) прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України) та засвідчується підписом такого учасника.

Другий етап реалізується у формі громадських слухань щодо підтримки запропонованої кандидатури старости, що відбудуться 12 лютого 2023 року (неділя) в приміщенні клубу с. Мельники з 12.00 до 14.00.

Можливість взяти участь в опитуванні за кандидатуру старости отримають жителі, які мають право голосу на виборах і які зареєстровані у населеному пункті відповідного старостинського округу.

Під час проведення опитування необхідно обов’язково пред’явити  паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.  

Читайте такожВоїнам з Прип'ятського округу доставили на передову тепловізори та бінокль

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024