Світязькі школярі взяли участь у зустрічі еколідерів дитячого самоврядування

27 Січня 2023, 14:59
Світязькі школярі взяли участь у  зустрічі еколідерів дитячого самоврядування 801
Світязькі школярі взяли участь у зустрічі еколідерів дитячого самоврядування

Учениці Світязької школи участь в зустрічі учасників обласного осередку Всеукраїнської спілки «Дитячий екологічний парламент».

Про це інформують на сторінці ліцею у фейсбук.

25 січня учениці Світязького ліцею Віолетта Озімок та Марія Кицун, члени агітбригади «Джерело» взяли участь у зустрічі еколідерів дитячого самоврядування обласного осередку Всеукраїнської спілки «Дитячий екологічний парламент». Вдалося школяркам взяти участь за керівництва педагогині Ніні Озімок та за сприяння директорки Тетяни Натальчук.

Читайте також: Світязьким школярам провели екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам»

Спікери зустрічі доклали максимум зусиль, щоб в цікавій формі донести до дітей знання, які так необхідні лідеру в сучасному світі. Ольга Шарута, радіожурналістка Українського радіо «Луцьк», розповіла як правильно подати себе в медіапросторі; Руслан Хиць, викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Академії рекреаційних технологій та права, наголосив про дотримання інформаційної безпеки в Інтернет-просторі; Марія Шотік, керівниця гуртків ВОЕНЦ, презентувала виготовлені «Медовою хатою» у місті Луцьк продукти бджільництва, які використовують для профілактики й лікування. 

 Найбільш емоційним та захопливим видався патріотичний квіз, який організували представники КЗ «Луцький міський молодіжний центр» та ГО «Брейншторм». З-поміж учасників створили чотири команди по 5 учасників. Наші дівчатка ввійшли до команди «Еко-відомі» і стали переможцями цього квізу, показавши хороші знання з історії України та нашого сьогодення.

Зустрічі – це завжди цікаво, завжди непередбачувано і завжди повчально. Школярі продовжують брати участь в навчанні еколідерів в режимі онлайн за програмою Волинського обласного екологічно-натуралістичного центру, адже «знання і вміння не треба носити за плечима, інколи вони нас підносять».

Читайте також: Молодіжна рада Шацької громади співпрацюватиме з німецьким та польським містами-партнерами

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024