Тривалість перерв в електропостачанні збільшили через критичний рівень ліміту

25 Січня 2023, 11:34
Тривалість перерв в електропостачанні збільшили через критичний рівень ліміту 1928
Тривалість перерв в електропостачанні збільшили через критичний рівень ліміту

Через неекономне споживання електроенергії населенням «Волиньобленерго» змушене збільшувати тривалість перерв в електропостачанні.

Про це інформують у Шацькій селищній раді.

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в середу, 25 січня, у середньому становить лише 47% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

Читайте також: Волиньобленерго не публікує план вимкнення світла: як дізнатися де не буде електропостачання

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Нагадуємо, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

Звертаємо увагу, що час початку відключення згідно з графіком може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за посиланням .

Інформація у цьому розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Читайте також: На Волині поширюють фейки про електропостачання

Звертаємось до підприємств Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.

Графіки вимкнення електропостачання за посиланням

Читайте також: Яким буде механізм обміну ламп розжарювання на світлодіодні

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024