Шацька поліція «потрусила» самогонників

12 Лютого 2018, 17:05
3156

Минулого тижня до Шацького відділення поліції надійшло понад 20 повідомлень про різноманітні події: крадіжку мобільного телефону, дорожньо-транспортну пригоду в смт. Шацьк (без потерпілих, автомобілі зазнали механічних пошкоджень), від невідомої особи - про неправильне паркування автомобіля на одній з вулиць смт. Шацьк, про факт загорання автомобіля під час руху в Шацьку, конфліктні ситуації в селах Піща, Кам’янка, смт. Шацьк (чоловік в стані алкогольного сп’яніння з сокирою в руках прийшов до сусідів, шукаючи дочку), про неадекватного чоловіка, який себе підозріло поводив в одному з магазинів селища Шацьк; сімейні скандали в с. Положево, Світязь, Пулемець та смт. Шацьк. В с. Ростань в приватному будинку голосно грала музика та заважала сусідам. Зафіксовано смерті громадян (без ознак насилля) в смт. Шацьк, с. Пульмо та Світязь.

Про це йдеться на сторінці Шацького відділеня поліції у Facebook.

Під час служби працівниками поліції протягом тижня складено 33 протоколи про адміністративні правопорушення, серед яких: 18 - за порушення правил дорожнього руху, 5 - за появу в публічному місці в стані алкогольного сп’яніння, 3 - за невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей, 3 - за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 2 - виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, 1 - за вчинення насильства в сім’ї. 1 протокол складено за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Користуючись нагодою, поліція просить водіїів та пішоходів в зв’язку із складними погодними умовами дотримуватись правил дорожнього руху та бути взаємоввічливими.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром