У Шацькому ДРАЦСі на день Валентина закоханим пропонують заручитися чи відзначити річницю весілля

08 Лютого 2018, 14:30
1912 Джерело: фото ілюстративне

День усіх закоханих не за горами. І якщо ви вважаєте 14 лютого особливим днем, то настав час задуматися, як ви його проведете. Цей день присвячується усім закоханим парам, які переповнені емоціями від світлого почуття, - йдеться на сторінці Шацького районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області у Facebook.

І звичайно, кожному хочеться зробити найкращий і найоригінальніший подарунок, щоб здивувати свою половинку. У магазинах і торгових центрах вже почалися знижки на товари різних категорій.

Однак, всі ці подарунки з часом забудуться і залишаться порожнім звуком.

У Шацькому районному відділі ДРАЦС ГТУЮ пропонують звільнитися від стереотипів і подивитися на 14 лютого як на привід зробити цей день незабутнім.

Адже найкращий подарунок для вашої коханої людини - це підтвердження своїх почуттів та серйозності намірів. 14 лютого - найбільш сприятлива дата для того, аби подати заяву на державну реєстрацію шлюбу.

«Ми допоможемо, щоб для вас подання заяви в цей день стало справжнім святом кохання. У нашому відділі можна замовити проведення обряду «Заручин» у відділі та за його межами. Окрім того, цього дня можна провести обряд «Ювілею весілля» для пар, які вже одружені, проте їхнє кохання лише зміцніло з роками.

Як бачите, відзначити День всіх закоханих можна не тільки вечерею при свічках, букетом і валентинками. Ваше особисте свято залежить тільки від вас. Не втрачайте шанс ще раз зізнатися у своїх почуттях! 

Будьте завжди щасливі, і нехай День Святого Валентина змінить ваше життя! 
Чекаємо на Вас!!!» - йдеться у дописі установи.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39