У Шацькому районному центрі зайнятості побував керівник охоронної служби

08 Лютого 2018, 15:20
1741

У Шацькому районному центрі зайнятості шостого лютого відбулась зустріч директора Шацького РЦЗ Мирослави Терети та заступника директора Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Галини Левчук з керівником новоствореного підприємства ТзОВ «Хаус секюріті» Віталієм Мархальчуком.

Директор районного центру зайнятості Мирослава Терета ознайомила підприємця із ситуацією на ринку праці району, розповіла про послуги, які надає служба зайнятості, насамперед про надання допомоги щодо укомплектування підприємств персоналом та організації професійної підготовки, підвищення кваліфікації безробітних на замовлення роботодавців.

Про це інформує Шацька районна філія ВОЦЗ у Facebook.

Заступник директора Галина Левчук зазначила, що за бажанням представників підприємств служба зайнятості організовує ярмарки і міні-ярмарки вакансій, економічні екскурсії, щоб безробітні з більше дізналися про те чи інше місцеве підприємство та знайшли гідне місце роботи.

Про порядок подання інформації про наявність вільних робочих місць (вакансій), надання компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування розповіла провідний фахівець з питань зайнятості Лідія Шеметило.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024